Politica de returnare

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 -Produsul ce nu este conform cu specificatiile de pe site.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Cumparator.

 -Produse ce au fost livrate gresit

Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat.Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este in stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Cumparator.

 

Produsele comandate si livrate se pot returna in termen de 10 zile lucratoare din momentul receptionarii lor. Trebuie sa ne anuntati in prealabil de intentia de returnare printr-un email la adresa de email floralgama  sau pe pagina de instragram @floralgama si veti fi contactat de unul din reprezentatii nostri, care va vor comunica pasii ce trebuie urmati.

 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in care au fost primite.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, cu obiecte lipsa etc).

 

Anularea unei comenzi, se poate face in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Aceasta se poate face numai IN SCRIS trimitand un email pe adresa comenzi@floralgama.com sau pe pagina de instagram @floralgama

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

- starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor.

- solicitarea se face pana la 10 zile lucratoare dupa efectuarea comenzii