Despre noi

Industria frumuseții trece adesea cu vederea materialele Mamei Natură în favoarea unor alternative mai ieftine, sintetice. Credem că este timpul să schimbăm asta. 
Vă prezentăm o colecție inedită de produse naturiste pentru îngrijirea tenului și remedii homeopatice. 
Am depus multă dragoste și străduință pentru a crea produse autohtone de cea mai înaltă calitate.

Suntem un brand din Republica Moldova fondat în anul 2011 specializat în producerea remediilor homeopatice și dermatocosmetice. Produsele Floral Gama sunt fabricate în Republica Moldova și au la bază extracte naturale vegetale și minerale. 
Orice produs Floral Gama este creat în exclusivitate din materie primă naturală şi ecologic pură. Astfel oferim o gamă variată de produse naturiste care contribuie la o îngrijire eficientă fără reacții adverse.
Pe lângă aspectul frumos al ambalajului nostru, contribuim la menținerea unui mediu ecologic datorită materialului din care sunt create sticluțele produselor. Alegerea ambalajelor din opal este doar una dintre modurile prin care ne facem partea pentru a proteja planeta pentru generațiile viitoare. După folosire, sticluțele pot fi reciclate de nenumărate ori.

 Elaborarea produselor Floral Gama se bazează pe principiile homeopatiei:
Diluție – diluarea substanțelor active (extractelor) de zeci și sute de ori, fiind astfel exclusă din start toxicitatea lor, lucru, care permite să  fie administrate de persoane de toate vârstele;

Dinamizare – sucusiunea (potențarea) substanțelor active prin agitarea lichidului concomitent cu diluția substanței. Prin aceste procedee se mărește energia cinetică a particulelor compușilor activi și permite o penetrare mai bună în țesuturi;

Similitudine – orice substanță, care în doze mari – ponderale – poate produce un tablou de boală la un om sănătos, în doze mici – infinitezimale – poate vindeca același tablou de boală la o persoană suferindă.

Ținând cont de experiența de secole a homeopatiei, componentele active sunt bine cunoscute și acțiunea lor este una știută, fiecare produs are un anumit teren de acțiune, particularitățile căruia sunt descrise în instrucțiunea de utilizare.